“DET ÆKKE SÅ HALVGÆRENT”

Oppskoling

Dette er gøy! Nå er to av fire vegger oppe, og jeg får endelig se hvor stort huset faktisk kommer til å bli. Det blir skikkelig høyt under taket og viktigst av alt; jeg kan strekke ut armene uten å være nær veggene 🙂

Ok. Så det første vi gjorde i dag var å skole opp hengeren. Det er klart at når huset ditt står på gummihjul så får det aldri blitt helt i vater, men etter en liten times innsats med å løfte opp gulvet og skyve under skiver, ble det “ikke så halvgæli” ifølge Kjell Ove. Vi bygde høyest med skiver i venstre hjørne foran, hvor stabelen med skiver ble på 3 cm, og jevnet ut på bolte-punktene bakover på hengeren.

Så var vi (endelig) klare til å begynne på veggene. Det første elementet ble satt opp med polyuretanlim mot gulvet og svertet fra lysåpningen til en kloss på gulvet. Neste element ble limt på tilsvarende måte til gulvet og så festet med fugeskum og cam-lock-kroker til det første elementet. Når vi først hadde fått dreisen på det, gikk monteringa veldig raskt.

To av fire vegger er oppe!

Tenk: dette tilsvarer stenderverk, isolasjon, utvendig- og innvendig plate!

Vi rakk hele høyre langside på formiddagen, og bakre endevegg på kvelden. Det krevde litt planlegging for å mestre hjørne-sammenfestingen, men etter to forsøk følte vi oss ganske drevne. Mer om hvordan vi gjorde det i morgen.

Me prækas!

 


Legg igjen en kommentar