ENGASJEMENT OG PLASSTILBUD

Etter jeg publiserte et Facebook-innlegg på søndag, har responsen syntes å være endeløs! I innlegget etterspør jeg en plass å stå i Trondheim, hvilket har resultert 23 konkrete tilbud og mange flotte tips ? Folk viser et utrolig engasjement! I skrivende stund har annonsen min blitt likt av 9000 og delt over 5600 ganger!! Dette var over all forventning og fantastisk gøy!

Ved siden av alle ildsjelene som har kontaktet meg, har jeg også vært i snakk med flere medier ? Nå er det plutselig flere artikler om meg ute på nett og i papiravisa. Her er en liste over de forskjellige:

I tillegg vil jeg trekke fram Gisle som tilbød meg hjelp til etableringen, Ole André som bidro med gode ord og økonomisk støtte, og Anne Brit som ville tilby meg midlertidig plass i tilfelle det skulle skjære seg i starten. Jeg setter veldig pris på godviljen deres ☺️

Takk også til alle som kommer med tips til folk og organisasjoner jeg kan kontakte! Det er gull for meg som ikke er så kjent i byen ?

Framover vil jeg følge opp tipsene og avtale befaringer etter at jeg er på plass i Trondheim (medio august). Mens jeg påbegynner studiene skal snekker Kjell Ove Engerdal ferdigstille skillevegg og hems, samt grovinstallasjon for strøm og vann. Dermed bør trekkehuset være klart for transport til Trondheim før september ? Deretter overlates stafettpinnen til IKEA Leangen, min generalsponsor, som vil designe ut utstyre huset innvendig.

Etter det venter nye, trolig spektakulære bilder av et fullverdig tiny house! Håper dere holder koken! Jeg gleder meg veldig ?

Ha det bra så lenge!