FARGER!

Hei der!

Her kommer bilder av det ferdigmalte (!) huset ? Paletten dere ser her er fremstilt etter idéer fra IKEA og innspill fra en fargeekspert i Jotun. De ulike fargene heter Green Leaf 8469 (vegg), Green Harmony 8252 (tak), Rustikk Terracotta 2771 (vegg) og Varmgrå 0394 (hems). Jeg valgte å male fargen Rustikk Terracotta i Lady Minerals kalkmaling som gav veggen et spennende, livlig uttrykk. I kombinasjon med den kommende kork-veggen kommer dette til å bli en riktig flott farge-sammensetning!

Selv kjenner jeg ikke igjen huset med de grå, ujevne sip-panelene som jeg startet med for noen uker siden. Jeg skal ikke lyve; det måtte en del sparkling til, men den store forskjellen kom da jeg begynte å lime opp den forgrunnede armeringsduken Jotun Slettvegg. Og her må jeg rette en takk til min med-arkitektstudent Rasmus som brukte fredagskvelden sin på å lime armeringsduk med meg! Det var veldig god hjelp ? Huset var ferdig-tapetsert til søndag kveld, og dermed klart for farger!

Mandag ettermiddag tilbrakte jeg hos den hyggelig betjeningen i maleravdelingen på Byggmakker Tiller, og på kvelden var det endelig maletid! Jeg fikk hjelp av fetter og (tilnærmet) malermester Hallvard til første strøk, hvilket både var hyggelig og veldig praktisk ? Påfølgende helg kom min kjæreste Johanne på tur fra Nordfjord Folkehøyskole, og det ble malerdugnad på resten av veggene og taket. Jeg har nå litt flaks med alle disse hjelpsomme menneskene rundt meg! Søndag kveld var huset helt ferdigmalt! Og slik ser det nå ut:

Det for holde for denne gang. Nå gjenstår bare småpirk på malinga, og så er jeg klar for kjøkken i slutten av uka! Eventuell framgang skal dokumenteres snarest 😉

Ha en nyyyyydelig uke!