NY TOMT, NY STUE, GOD S

Hei folkens!

Har sett behovet for en liten oppdatering av denne sida:) Tida for jevnlige blogginnlegg er forbi, men jøsses så mye man kan skrive om også. Kortversjonen: jeg trives sabla godt her borte.

I sommer flyttet jeg fra Sorgenfri grunnet byggestart av nye leilighetsblokker. Jeg vil igjen takke Mads for den forbilledlige gjestfriheten og hjelpsomheten han har vist som tomtevert de to siste åra:) Forespørselen om ny tomt ble annonsert i en “hjemme hos-repostasje” for adresseavisen i februar i fjor, og heldige meg fikk napp hos en herlig liten familie på Øya, midt i byen! Huset ble fraktet av Vinkenes Traktor i juni. Det gikk latterlig lett!

Ikke alle kan bytte utsikt i stua si!

Her på Øya har jeg fått kontrakt på to år, der betalingen er dugnadstimer på nabohuset; et nydelig sveitserhus fra 1800-tallet som har forfalt i kommunens eierskap og trenger litt kjærlighet:) Her har jeg tilgang på hage, fantastisk utsikt og kort vei til ALT. Denne gangen har jeg gravd ned strømledning og vannrør, som er langt mindre sjenerende enn sistgang, men betalte dyrt for dårlig grunnarbeid da varmeelementet røk i -20 grader i vinter. Vannforsyninga var fryst hele februar. Da strakk heller ikke radiatoren til på innetemperaturen, så motivasjonen var stor for litt endringer;)

Jeg har fått installert stråleovn på badet og ny panelovn i stua! Stua har også blitt kraftig ommøblert etter langvarig ønske om et skikkelig spisebord. Sofaen vart snudd til kortveggen og skapet byttet ut. I tillegg har jeg montert en tjukk gardin foran hemsen så varmen ikke forsvinner ut takvinduet på natta. Jeg må si meg ganske fornøyd:)

Og med det takker jeg for denne gang! Som vanlig må dere bare ta kontakt hvis dere lurer på noe minihusrelatert:) Jeg svarer med glede!

God sommer:D

Sigurd


Legg igjen en kommentar