OMFATTENDE GRUNNARBEIDER

De siste ukene har jeg fått uvurdelig hjelp av Kjell Ove Engerdahl til diverse interiørarbeid. På i overkant av 40 arbeidstimer har jeg fått parkett, skillevegg, skyvedør, sengehems, lagerhems, vannledninger, avløp, listverk og ventilasjon. Alle burde ha en Kjell Ove egentlig. Her kommer noen bilder av interiøret:

Parketten jeg har valgt heter Natural Bliss og er levert av Saga Parkett. Det er en nydelig, bred, 1-stavsparkett i heltre eik med en lun brunfarget olje og en herlig tekstur. Jeg hørte først om Saga Parkett i Tid for Hjem på TV2 (favorittprogrammet mitt), hvor de bruker Sagas parketter i massivtre svært ofte. Nå gleder jeg meg til å kjenne kombinasjonen av heltreparkett og varmefolie med mine egne føtter?

Nå har jeg også fått strøm! Eller strømtilførsel i hvert fall. T&B Hansen installerte utendørs strømkontakt og sikringsskap denne uken. På bildene under kan dere skimte at noen av komponentene er merket “EATON”. Dette er begynnelsen på noe jeg gleder meg veldig til; nemlig å kunne styre varme og lys fra mobiltelefonen! Mer om dette når systemet er ferdig.

Nå er det virkelig ikke lenge til huset er innflytningsklart! Interiørplanleggingen begynner denne uka, og huset trekkes opp til helgen! Så gjenstår bare maling, skapmontasje og ørlite rørlegger- og elektrikerarbeid 😉

Dere hører fra meg!