OMSIDER IGANG IGJEN

Det ska’kke vera lett. Etter vindus-montasjen i desember innså jeg å rekke å kle tak og vegger før jul var urealistisk. Planen var å ha fasadekassetter på veggene og båndtekke taket, men den løsningen viste seg å være litt for dyr for mitt budsjett, så jeg måtte komme på noe nytt.

Tre måneder senere har jeg landet på 3M vinyl: veggene og hjørnene skal sparkles slette, freses til plate-mønster og kles med vinyl. Vinylen vil spare meg for masse vekt og kan, med innfresingen, gi samme uttrykk som jeg planla med fasadekassettene. Rammene rundt vinduene, overgangen mellom hus og henger samt taket vil fremdeles bli kledd i aluminium av blikkenslager Rudi.

Nå er alt av aluminium bestilt, og huset er tilbake i verkstedet. Kjell Ove og jeg skal se på fresejobben i morgen (05.04) og aluminiums-beslaget i overgangen mellom henger og hus blir montert i løpet av uken (14). Etter det skal veggene sparkles og freses ferdig, så vil vinylen bli montert før Rudi avslutter eksteriøret med båndtekket tak og rammer rundt vinduene.

Endelig framdrift! Dere hører fra meg.


Legg igjen en kommentar