RØRLEGGERHJELP OG CINDERELLA

Jeg har fått toalett! Forbrenningstoalett!  Og det er strøkent? Det er av typen Cinderella Gas og forsynes med propantilførsel (og 12v-strøm); kjempepraktisk for meg som har begrenset strømkapasitet. Toalettet er levert av Tempe VVS, en kjempekoselig rørlegger- og hyttebutikk rett over veien fra der jeg står ? De har skrevet ett snasent innlegg om overrekkelsen som kan leses her. Jeg kommer med mer utfyllende informasjon så snart toalettet er ferdig installert!

I mellomtiden kan jeg fortelle at K. Lund, rørleggerbedriften som eier Tempe VVS, har sagt seg villige til å hjelpe meg ? Det er ingen hemmelighet at vann er den største utfordringen i minihus… Derfor er det strålende å få hjelp av en profesjonell aktør som K. Lund. Jeg er veldig spent på løsningene denne gjengen kommer med!

På gjenhør!