TOMT!

Wohoo!

Som jeg nevnte i går ble det plutselig en endring i tomte-planene, men det har virkelig løst seg helt fint! Nå er altså huset parkert utenfor et kollektiv ved Lerkendal i Trondheim. Her er det kort vei til vann, strøm og skole! Dermed har jeg alle forutsetninger til å fullføre prosjektet ?

For å dempe belastningen på dekkene skulle vi jekke opp huset på lecablokker. Det viste seg å være litt ekstra utfordrende siden tomta hadde en vesentlig helning. Jeg kommer til å måtte ta en ny runde med grunnarbeider så fort jeg har fått tak i flere lecablokker. Vi løste det i denne omgang med fire jekkepunkter og litt vekt på hjula. Optimalt burde hjulene avlastes helt, men da ville fronten av hengeren stått for høyt (og ustødig).. Dette fungerer strålende enn så lenge!

Nå er alt klart for interiør-, rørlegger- og elektrikerarbeid! Interiørplanene er klare på onsdag, og helgen vil trolig bli bestående av både oljing, sparkling og maling. Så fort jeg har toalett og strøm på plass kan jeg egentlig flytte inn!

Masse jobb og mye gøy å se fram til her! Jeg skal sørge for at framgangen blir grundig dokumentert!

Hei så lenge!