TRANSPORT

Heeeeluuu!

I dag har vi gjort det! Vi har trukket trekkehuset helt til Trondheim fra Sørum. Over 50 mil, gjennom både Kongsvinger og omkjøringer 😉 Hele reisen tok rett over 10 timer, som var mye raskere enn antatt. Det går jo ikke fort med et slikt hus på slep (vi holder maks 50-60 km/h), men grunnet veiarbeider i Østerdalen mellom Koppang og Tynset var det veldig få biler på veien, og vi kunne kjøre uavbrutt store deler av veien ? Vi svingte på si hver gang det ble kø bak oss, men mye sjeldnere enn fryktet! Dessuten hadde vi faktisk en forbikjøring sjølv!! Riktignok en traktor, men allikevel! Trekkehuset leverer.

Underganger er fortsatt superskummelt. Selv om vi har sjekket vegvesenets kart for tungtransport utallige ganger, og har oversikt over alle de laveste tunellene og broene i Norge, er det fortsatt skummelt å kjøre under dem. Særlig én tunell i Kongsvinger var nervepirrende. Der var det en klaring på under 10 cm hele veien! Det er mye som står på spill når man kjører rundt med en slik last, så bygg lavere minihus folkens!

Forøvrig veldig artig å se reaksjonene til folk underveis! Mange vinker, smiler og måper når de kjører forbi. I tillegg er det kjempekoselig med dem som kommer bort og slår av en prat når vi tar en rast eller fyller diesel ?

Norges største spark og Norges første trekkehus ?

Etter litt fram og tilbake har jeg endt med å parkere huset på en litt midlertidig tomt for denne gang. Avtalen jeg opprinnelig hadde ble plutselig endret, og jeg trenger litt mer tid før jeg bestemmer meg for endelig lokasjon. Dette er jo så klart ikke optimalt, men jeg er kjempetakknemlig for at Mats kunne tilby meg plass på så kort varsel! Flere bilder av tomta kommer i morgen da huset skal gjekkes opp på riktig plass på tomta ?

Men hallo! Huset er i Trondheim!!? Nå kan jeg fortsette interiørarbeidet sammen med IKEA og veldig snart flytte inn! Endelig.

Dere hører fra meg i morgen! Goood helg.